Julegavetips

I forbindelse med skolens 300-års jubileum, ble det skrevet en bok som skulle dekke hele skolens historie helt fra 1720. Denne boken kan du få kjøpe for 300 kroner av oss.

Boken heter: Livskraftig 300-åring med fokus på framtida. Kongsberg videregående skoles historie

Her får du en detaljert framstilling av de ulike skolenes utvikling, fra Saggrenda til Fagskolen Tinius Olsen. I tillegg møter vi en rekke sterke personligheter, som blant annet Maurits Hansen og Kolbjørn Hegstad.

Boken er fylt med anekdoter og minner som fortsatt lever i veggene. Tidligere lærere og elever har bidratt med sine opplevelser og historier fra da de gikk i gangene på de forskjellige skolene.

Det er også gitt plass til skoleaviser, russeaviser og andre elevaktiviteter i boken.

Jubileumsboka - Klikk for stort bildeJubileumsboka Anita Jakovesi Boken koster 300 kroner.
Beløpet sendes til vippsnummeret: 558963 og i meldingsfeltet skriver du inn jubileumsboka.

Boken kan hentes i resepsjonen på undervisningsbygget Tinius Olsen i skolen åpningstid.