Den kulturelle skolesekken har vært på Tinius biblioteket

I uke 43 fikk vg2 elever oppleve en reflekterende presentasjon av Aon Raza Naqvi om barn og unge som vokser opp mellom kulturer. Denne presentasjonen var i regi av Den kulturelle skolesekken.

Aon Raza Naqvi presenterte boken Third Culture Kids. Boken er en antologi hvor 30 mennesker deler sine historier, bekjennelser, kunstuttrykk og kloke ord som til sammen skaper et portrett av et flerkulturelt Norge. Prosjektet er initiert og formidles av Aon Raza Naqvi.

Presentasjonen til Aon består av historiefortelling, tekstopplesing og refleksjon om det å vokse opp med flere kulturer. Et høyst relevant tema for dagens debattklima og oppvekst.

Les mer om presentasjonen til Aon Raza Naqvi på Den kulturelle skolesekkens nettsider.