Velkommen til avslutning av skoleåret 2019-2020

Kongsberg videregående skole ønsker å invitere avgangselevene våre, sammen med foresatte, til avslutningsseremonier, torsdag 18. og fredag 19. juni 2020 i Kongsberg Kino.

Kjære avgangselever og foresatte
Vi samles for å ta avskjed etter henholdsvis to eller tre år på Kongsberg videregående skole, og dermed avslutning av 12 eller 13 års skolegang. Dette er en flott tradisjon skolen har hatt for avgangselevene gjennom mange år, og som vi håper blir et minneverdig arrangement på vei videre til våre avgangselevers nye liv.

Alle elevene vil få en hilsen fra skolen og sitt vitnemål/kompetansebevis. Det vil bli underholdning fra skolens musikkelever, og diverse taler, sammen med presentasjon av hver elev og utdelinger.

På grunn av koronasituasjonen, vil vi gjennomføre flere avslutningsseremonier, fordelt på to dager. Vi kan i skrivende stund ikke gi nøyaktig tidspunkt for avslutningen for hver enkelt klasse. Det avhenger av regjeringens bestemmelser om antall personer som kan samles. Nye bestemmelser vil gjelde fra mandag 15. juni, så vi gir melding om nøyaktig tidspunkt når vi nærmer oss avslutningsdagene.

Vi har bestemt at yrkesfagklassene har avslutning torsdag 18. juni, og studieforberedende klasser og påbygg har sine avslutninger fredag 19. juni, så dere kan sette av disse dagene.

På grunn av smittevern-retningslinjene må skolen ha en oversikt over hvem som er til stede på den enkelte avslutningen, derfor er det i år påmelding til arrangementene. Det vil bli reserverte plasser til alle avgangselevene. Påmeldingsskjemaene legges ut sammen med tidsplanen for avslutninga.

Det er mange avgangselever, og stramme tidsplaner for disse avslutningene. Derfor ber vi dere om å møte opp i god tid! Vi har også plasser til bevegelseshemmede – ta kontakt med skolen, så reserverer vi plasser. Vi håper at alle møter opp i pent tøy, så vi kan få en stilig avslutning.

Velkommen!

Hanne Merete Hagby

OPUS Kongsberg Vg2 Kjøretøy

OPUS Kongsberg ønsker å ha et bredt tilbud som er tilpasset regionens arbeidsmarked

IB-elev til finalen i Kjemiolympiaden 2020

Wanjing Li, fra IB-linjen, skal delta på finaleuka i Kjemiolympiaden. Finalen blir avholdt ved Kjemisk Institutt ved Universitetet i Oslo 30.mars-3.april.

NRK på besøk i Saggrenda

I februar var NRK innom oss for å lage reportasje om samarbeidet mellom Kongsberg kommune og Kongsberg videregående skole.