Oppdatert informasjon om Koronahensyn

Her kommer oppdatert informasjon om koronahensyn og de generelle rådene som gis ved påvist korona.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Oppmelding til særskilt eleveksamen høsten 2020

I uke 26, vil KOVS elever med rett til særskilt eleveksamen få tilsendt brev med søknadsskjema til særskilt eleveksamen høsten 2020.

Kirkens bymisjons Ungdomskafé

Se hva vår gode nabo tilbyr etter skoletid på onsdager! Vi er stolte og glade for å ha Kirkens Bymisjon i nabolaget. Kom alene eller ta med deg en du kjenner og treff noen nye.

Korona - informasjon til foreldre om skolehverdagen

For å begrense smitte har vi satt i gang en rekke tiltak på skolen. Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for skolene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå vi på skolen skal følge.

I gang - Et oppstarttilbud for ungdom som står uten skoleplass

For fjerde år på rad, slår mange samarbeidende instanser i fylkeskommunen og Kongsberg kommune seg sammen om å gi et oppstarttilbud i uke 34 - 17.8 til 21.8 -, til ungdom uten skoleplass. Tilbudet gis til ungdom innen kretsen til Kongsberg videregående skole, og som av en eller annen årsak ikke har et konkret tilbud når skolen starter opp for et nytt skoleår.   Hvor skjer det?   «I gang» vil ha lokaliteter på Kongsberg videregående skole - avdeling Maren Handler i Dyrmyrgata - Auditoriet i 2 etasje.   Oppstart og tidspunkter for gjennomføring Mandag 17.8 fra kl.9.00-11.15. Resten av uken vil tilbudet være fra kl. 8.00 –11.15.   Program Programmet vil være variert. Underveis og gjennom uken vil vi gi den enkelte ungdom oppfølging, veiledning og hjelp til å se muligheter videre. Samarbeidene instanser er Oppfølgingstjenesten/PPT, Rådgivere fra Kongsberg videregående skole, Ung Invest, Helsetjenesten- , Utekontakter- og Kulturtjenesten i Kongsberg kommune, Kongsberg Karrieresenter og NAV v/ungdomskontakter.   Kontakt Ved eventuelle spørsmål om tilbudet ta kontakt med Tone Mæhlum OT/Oppfølgingstjenesten på mobil 97 57 06 14 .

Velkommen til avslutning av skoleåret 2019-2020

Kongsberg videregående skole ønsker å invitere avgangselevene våre, sammen med foresatte, til avslutningsseremonier, torsdag 18. og fredag 19. juni 2020 i Kongsberg Kino.

OPUS Kongsberg Vg2 Kjøretøy

OPUS Kongsberg ønsker å ha et bredt tilbud som er tilpasset regionens arbeidsmarked

IB-elev til finalen i Kjemiolympiaden 2020

Wanjing Li, fra IB-linjen, skal delta på finaleuka i Kjemiolympiaden. Finalen blir avholdt ved Kjemisk Institutt ved Universitetet i Oslo 30.mars-3.april.

NRK på besøk i Saggrenda

I februar var NRK innom oss for å lage reportasje om samarbeidet mellom Kongsberg kommune og Kongsberg videregående skole.