På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Julegavetips

I forbindelse med skolens 300-års jubileum, ble det skrevet en bok som skulle dekke hele skolens historie helt fra 1720. Denne boken kan du få kjøpe for 300 kroner av oss.

Sosialrådgivernes julekalender

Sosialrådgiverne har både en julehilsen og en julekalender å dele med dere i år!

Plast og kompositt får prøve seg på kajakkproduksjon

Fagskolen Tinius Olsen har satt i gang et kajakkprosjekt, hvor elever fra Plast og kompositt på Kongsberg vgs. får muligheten til å produsere kajakker.

2ISA har startet ungdomsbedrift med fokus på service av PC

2ISA har startet opp ungdomsbedriften Easyfix UB.

Design og tekstil har salg av munnbind, bamser og scrunchies

I forbindelse med Operasjon dagsverk 29.oktober, har Design og Tekstil salg av munnbind, scrunchies og bamser.

Vi gjennomfører årlig Elevundersøkelsen ved vår skole

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skoler, skoleeiere og den statlige utdanningsadministrasjonen for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø.

Den kulturelle skolesekken har vært på Tinius biblioteket

I uke 43 fikk vg2 elever oppleve en reflekterende presentasjon av Aon Raza Naqvi om barn og unge som vokser opp mellom kulturer. Denne presentasjonen var i regi av Den kulturelle skolesekken.

2HEAA på tur til utøya

Utøya samarbeider med Det Europeiske Wergelandsenteret (EWC) og 22. juli-senteret om opplæring om 22. juli og demokratisk medborgerskap for elever, lærere og andre målgrupper i formell og ikke-formell utdanning.

Svenneprøver i Urmakerfaget ble avlagt på Kongsgårdmoen i uke 42

Det ble avlagt svenneprøver på avdeling Kongsgårdsmoen, og vi fikk seks blide svenner som alle besto.