Presentasjonene fra Infokveld for elever og foresatte i 10.klasse

I år gjennomførte vi dette felles informasjonsmøtet og presentasjonene av de ulike programområdene digitalt. Vi hadde åpne møter der man kunne klikke seg inn på en lenke og følge det eller de møtene man ønsket.

Tilbud på OPUS Kongsberg skoleåret 2021/2022

Neste skoleårs tilbud på Opus er som følgende:

Til alle skoler og foresatte fra Brakar

I en tid hvor vi ikke oppfordrer til å reise kollektivt og har fokus på minst mulig trengsel om bord, ber vi skolene om hjelp til å formidle tre viktige budskap til elever og foresatte.

Vi har fått takkebrev fra Operasjon Dagsverk

Kjære Kongsberg videregående skole! Deres skoleregnskap for OD 2020 er nå godkjent. Vi håper dere hadde en god opplevelse av å være med på Operasjon Dagsverk 2020. Takk for deres bidrag til arbeidet for en bedre fremtid for ungdom på flukt fra Sør Sudan!

Koronaoppdatering Søndag 24.januar

Presisering søndag 24.01.21 Kongsberg videregående skole er på GULT nivå. Dette betyr at alle klasser har undervisning på skolen i henhold til normal timeplan. Dette gjelder også for elever og ansatte som bor i røde kommuner. Nasjonale myndigheter og kommuneoverlegen i Kongsberg er klar på at smittenivået i Kongsberg ikke tilsier strengere tiltak slik situasjonen er nå. Vi har tett kontakt med kommuneoverlegen og vurderer situasjonen fra dag til dag, og endrer tiltakene skulle situasjonen tilsi dette.

Husk å søke plass til videregående opplæring for skoleåret 2021/2022

Fristen for å søke plass for videregående opplæring for skoleåret 2021/2022 nærmer seg. Her er det du trenger å vite om søking, inntak og frister.

Slik tar du fag som privatist i Viken

Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.

Invitasjon til digitalt informasjonsmøte for foresatte på vg1 studiespesialisering

Elevene  på Vg1 studiespesialisering skal snart søke på programområde for Vg2 og velge programfag. Vi inviterer derfor  foresatte og elever til et digitalt informasjonsmøte

Undervisningsplan uke 3

Her finner du oversikt over når din klasse skal være på skolen/utplassert/e.l., og når klassen har digital undervisning. Vi har valgt å legge ut plan for hele uke 3, men regjeringens pressekonferanse på mandag kan resultere i at det kan bli endringer fra og med onsdag 20. januar. Det er derfor viktig at du følger med på beskjeder/endringer. Endringer kan forekomme fra faglærer/kontaktlærer - du forholder deg de beskjedene de gir.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.