Vi har fått takkebrev fra Operasjon Dagsverk

Kjære Kongsberg videregående skole! Deres skoleregnskap for OD 2020 er nå godkjent. Vi håper dere hadde en god opplevelse av å være med på Operasjon Dagsverk 2020. Takk for deres bidrag til arbeidet for en bedre fremtid for ungdom på flukt fra Sør Sudan!

Koronaoppdatering Søndag 24.januar

Presisering søndag 24.01.21 Kongsberg videregående skole er på GULT nivå. Dette betyr at alle klasser har undervisning på skolen i henhold til normal timeplan. Dette gjelder også for elever og ansatte som bor i røde kommuner. Nasjonale myndigheter og kommuneoverlegen i Kongsberg er klar på at smittenivået i Kongsberg ikke tilsier strengere tiltak slik situasjonen er nå. Vi har tett kontakt med kommuneoverlegen og vurderer situasjonen fra dag til dag, og endrer tiltakene skulle situasjonen tilsi dette.

Infokveld for foresatte i 10.klasse

Kongsberg videregående skole inviterer til informasjonsmøte for foresatte til ungdommer som skal søke videregående skole til høsten.

Slik tar du fag som privatist i Viken

Privatisteksamen er åpen for påmelding fra 15. januar til 1. februar.

Invitasjon til digitalt informasjonsmøte for foresatte på vg1 studiespesialisering

Elevene  på Vg1 studiespesialisering skal snart søke på programområde for Vg2 og velge programfag. Vi inviterer derfor  foresatte og elever til et digitalt informasjonsmøte

Undervisningsplan uke 3

Her finner du oversikt over når din klasse skal være på skolen/utplassert/e.l., og når klassen har digital undervisning. Vi har valgt å legge ut plan for hele uke 3, men regjeringens pressekonferanse på mandag kan resultere i at det kan bli endringer fra og med onsdag 20. januar. Det er derfor viktig at du følger med på beskjeder/endringer. Endringer kan forekomme fra faglærer/kontaktlærer - du forholder deg de beskjedene de gir.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Plan digital undervisning / på skolen / praksis

Her finner du en oversikt over planlagt aktivitet.  Endringer kan forekomme. Viktig at du oppsøker info og forholder deg til beskjeder fra kontaktlærer/faglærer.

Julegavetips

I forbindelse med skolens 300-års jubileum, ble det skrevet en bok som skulle dekke hele skolens historie helt fra 1720. Denne boken kan du få kjøpe for 300 kroner av oss.